Am putut să-mi găsesc o soţie minunată

John Perrottet, imprenditore (Sidney, Australia): „avem doisprezece copii, (...). Aceasta este comoara mea cea mai mare pe care o am pe pământ

O simplă observaţie, pe care mulţi o trec cu vederea şi care este una dintre cheile unei căsătorii reuşite, este alegerea potrivită a persoanei alături de care îţi vei petrece viaţa.

Învăţăturile lui Josemaría Escrivá m-au determinat să-mi iau foarte în serios responsabilitățile. În perioada anilor de studii trăiam la Warrane College şi aveam ocazia să intru în contact cu foarte multă lume. Pot să spun cu bucurie că astfel am putut să-mi găsesc, cu ajutorul Sfântului Iosif, o soţie minunată, pe Ana.

Acum avem doisprezece copii, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 3 ani. Aceasta este comoara mea cea mai mare pe care o am pe pământ; nu am crezut niciodată că acest lucru ar fi putut fi realizat fără ajutorul Sfântului Josemaría. Este rezultatul învăţăturilor sale despre „vocaţia la căsătorie” şi despre generozitatea pe care noi trebuie s-o avem faţă de Dumnezeu, prin transmiterea vieţii.