Cer să fiu o mamă şi o soţie mai bună

Daruri numeroase şi mari mi-au fost făcute prin mijlocirea Sf. Josemaría şi de Mama sa, Mama Noastră, Fecioara Maria

Daruri numeroase şi mari mi-au fost făcute prin mijlocirea Sf. Josemaría şi de Mama sa, Mama Noastră, Fecioara Maria. Dintre acestea sunt cei şapte copii ai noştri, din care doi Domnul i-a dus în Cer. Sf. Josemaría nu ne-a părăsit niciodată. Recent ne-am rugat o novenă pentru o intenţie legată de locul de muncă al soţului meu. O altă dată – mereu mă mir, pentru că sunt o persoană cu „puţină credinţă” – rugăciunea noastră a fost ascultată. Scriu pentru a-i mulţumi Sf. Josemaría şi Maicii Domnului de la Lourdes în special.

Şi pentru a mă întoarce la cereri, dacă este voinţa lui Dumnezeu, pentru locul de muncă al soţului meu, pentru problemele economice ale familiei, şi pentru alt frăţior, cum îi spun copiii noştri, „care a rămas cu noi fiindcă este în vârstă”. Fără îndoială, în toate acestea ştiu că Domnul ne va trimite ceea ce este spre binele nostru.

Cer să fiu o mamă mai bună şi o soţie mai atentă, pentru că, dacă Domnul ne trimite puţină suferinţă, nu ştim să profităm, în unire cu Fiul Său pe Cruce, pentru mai marea slavă a lui Dumnezeu şi mântuirea atâtor suflete din toată lumea.