Mărturii şi haruri primite prin mijocirea lui Isidoro

În Biserică se obişnuieşte să se recurgă la mijlocirea unor persoane cu faimă de sfinţenie în caz de nevoie. Prezentăm o selecţie de relatări primite la Biroul pentru Cauzele Sfinţilor al Prelaturii Opus Dei.

Un caz de orbire

Într-o zi din luna martie, fiului meu i s-a înroşit ochiul stâng. Am crezut că era o conjunctivită. Apoi am aflat că era vorba de ceva mai grav: o iridociclită severă. Din motive necunoscute, această boală, care în alte cazuri trece fără consecinţe majore, a avut urmări foarte grave pentru fiul meu: el şi-a pierdut vederea, timp de mai mult de trei săptămâni.

Îngrijirile medicale au fost cele mai bune pe care am putut să i le oferim. Nu au lipsit nici rugăciunile rudelor şi prietenilor. Dar sunt sigur de mijlocirea lui Isidoro Zorzano, pentru că adesea, şi de mulţi ani, i-am încredinţat ocrotirea fiului meu. Când s-a îmbolnăvit, am făcut-o şi mai des. La jumătatea lui iunie şi-a recăpătat în întregime vederea. L.G.U.M.

* * *

Linia de Internet

Acolo unde lucrez eu, nu ne putem lipsi de Internet. De aceea avem o linie telefonică specială, care garantează legătura. Într-o zi, linia s-a întrerupt şi, în ciuda eforturilor firmei răspunzătoare, nu s-a reparat, decurgând de aici greutăţi şi întârzieri pentru noi toţi.

După ce au trecut deja două săptămâni, i-am povestit asta unei prietene, care mi-a spus: "roagă-l pe Isidoro să rezolve, era inginer. Pe mine m-a ajutat nemaipomenit. Am şi un pliant cu rugăciunea pe care pot să ţi-l dau." L-am luat, şi m-am rugat la serviciu, cerându-i lui Isidoro să ne ajute. Când m-am întors la prânz, m-am întâlnit cu colegul care se ocupă de calculatoare, şi acesta mi-a spus: gata, avem legătură! El suferise foarte mult din cauza acestei situaţii, dându-şi seama de consecinţele pe care le avea asupra noastră, şi ştiu sigur că făcuse tot posibilul încercând să o rezolve. R.P.S.