Mesajul Prelatului (10 septembrie 2022)

Prelatul Opus Dei ne invită să punem adorația euharistică a în centrul vieții noastre.

Mesaj al Prelatului (10 septiembre 2022)

Dragii mei, fie ca Isus să îi aibă în grijă pe fiii și fiicele mele!

În timpul zilelor petrecute în Țara Sfântă, v-am ținut în mod special prezent în rugăciunea mea, știind că am fost însoțit de a voastră. Așa cum era firesc, în fiecare dintre aceste locuri sfinte, mi l-am imaginat pe Domnul acolo și, în același timp, m-am gândit că El este mereu cu noi în fiecare Tabernacol. Nu mă pot abține să nu scriu aceste cuvinte ale Părintelui nostru, pe care le cunoaștem cu toții foarte bine: „Dacă ai Tabernacolul în centrul gândurilor și speranțelor tale, fiul meu, cât de numeroase vor fi roadele de sfințenie și de apostolat pe care le vei culege!” (Forja, nr. 835). Să încercăm, zi de zi, să le facem viața noastră.

Continuați să vă rugați pentru munca pe care Papa ne-a încredințat-o de a pune Statutul Lucrării în conformitate cu Motu-ul Proprio Ad charisma tuendum. Am început deja – în cadrul Consiliului general și al Consfătuirii centrale – studiile necesare pentru a realiza acest lucru.

În data de 15 ne vom aminti de alegerea Fericitului Alvaro; să ne adresăm mijlocirii sale și să încercăm să-i imităm fidelitatea, așa cum ne-a sfătuit Sfântul Josemaría.

Cu toată afecțiunea mea, vă binecuvântează

Părintele vostru

Fernando Ocáriz

Roma, 10 septembrie 2022